CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta la cinquena edició del programa ‘Tenim drets, teixim llibertats’

Es presenta la cinquena edició del programa ‘Tenim drets, teixim llibertats’

03/03/2021

La iniciativa es reprèn aquest any adaptant-se a la situació sanitària i amb la voluntat d’enfortir compromisos per frenar el canvi climàtic

Avui arrenca la cinquena edició del Programa metropolità pels drets humans des del món local ‘Tenim Drets, Teixim Llibertats’. La iniciativa es reprèn adaptada a la situació sanitària actual i amb la participació de deu municipis: Begues, Corbera de Llobregat, la Palma de Cervelló, Montcada i Reixac, Montgat, Sant Adrià de Besòs, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

Aquest any el programa pretén abordar l’emergència climàtica, un dels reptes globals que afecta tots els territoris del món i molt especialment els països empobrits que són els que menys contribueixen a la crisi climàtica però els que més en pateixen les conseqüències. L’AMB i els municipis metropolitans volen adoptar compromisos ferms al territori i definir una política de cooperació que assumeixi accions concretes. En aquesta línia, consideren rellevant fer una reflexió crítica amb la població sobre la importància d’actuar localment i amb petits gestos que, sumats, poden contribuir al canvi global.

Per inaugurar aquesta nova edició del ‘Tenim drets, teixim llibertats’, els alcaldes i alcaldesses dels municipis adherits, entre ells l’alcalde de Torrelles, Ignasi Llorente, així com el vicepresident de l’Àrea d’Internacional i de Cooperació de l’AMB, Ernest Maragall, han transmès en un vídeo el seu compromís envers l'emergència climàtica en l’àmbit global i local, i han informat sobre les accions que es fan des del territori metropolità per contribuir a revertir el canvi climàtic.

L’organització del programa ha plantejat un calendari d’activitats i trobades flexible i adaptat a la situació sanitària actual. Entre les propostes que es faran en les properes setmanes als deu municipis metropolitans, hi haurà un taller virtual amb el casal de la gent gran de Torrelles de Llobregat.

Arxivat a: General
Tenim drets, teixim llibertats 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona