CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > S’obre la convocatòria per accedir a una plaça de dinamitzador/a juvenil

S’obre la convocatòria per accedir a una plaça de dinamitzador/a juvenil

08/03/2021

Les sol·licituds s’han de presentar preferentment per via electrònica dins un termini de 10 dies hàbils a partir de la publicació al DOGC

L’Ajuntament ha aprovat les bases d’una nova convocatòria per a a cobrir de manera temporal una plaça de dinamitzador/a juvenil al Casal de Joves El Club. El contracte estarà finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla Metropolità de suport a la cohesió social, l'economia de proximitat i la coproducció de serveis (APROPAMB) del 2020.

L’oferta inclou un contracte temporal fins al 30 de juny de 2022 i una jornada laboral de 37,5 hores setmanals amb un horari de dilluns a divendres de 16 a 20 hores i dos o tres matins a concretar. S’haurà de treballar alguns caps de setmana o festius puntuals coincidint amb activitats concretes de l’àrea de joventut. Aquestes hores es compensaran com a excedent horari. La persona contractada haurà de realitzar diferents tasques com donar suport en el desplegament del Pla Local de Joventut, crear i organitzar projectes d’inserció sociolaboral per a joves majors de 16 anys, planificar la programació trimestral del Casal de Joves i col·laborar amb l’institut amb el programa PIDCES, entre d’altres.

S’hi poden inscriure les persones que hagin complert els 18 anys i no excedeixin l’edat màxima de jubilació i estiguin en possessió d’un dels títols acadèmics següents: CFGS Integració Social o Animació Sociocultural o grau universitari relacionat amb el sector social i educatiu. Caldrà tenir també el certificat de nivell de suficiència de llengua catalana C1.

Les instàncies s’han de presentar preferentment per via electrònica adjuntant el model de sol·licitud de la convocatòria i la documentació requerida. En cas de no ser possible, es podrà fer arribar al Registre del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat, sempre amb cita prèvia. El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Les persones que superin el procés de selecció però no siguin seleccionades, passaran a formar part d’una borsa de treball per a cobrir possibles baixes i/o substitucions.

Podeu consultar les bases de la convocatòria en l’enllaç adjunt

Arxivat a: General
Casal Jove El Club
AMB
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona