CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > El concert d’Ariox tanca els actes del 8M

El concert d’Ariox tanca els actes del 8M

15/03/2021

El públic torrellenc va poder assistir de manera gratuïta a l’actuació que la cantant de Cardedeu va oferir al Casal de Joves

El passat divendres es van tancar a Torrelles els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones amb el concert d’Ariox, previst inicialment per al dia 5 de març però que es va haver de posposar per motius aliens a l’organització. La cantant de Cardedeu, que va treure el seu primer EP just fa un any, a l'inici de la pandèmia, va actuar acompanyada a la guitarra pel Biel i també amb la col·laboració, en alguns moments, de la cantant convidada, Venus. Durant el concert, Ariox va oferir cançons del seu actual repertori, nous temes del segon EP que sortirà al maig i també versions molt personals de grups coneguts com Els Pets. 

Aquesta va ser una de les propostes organitzades des de la regidoria d’Igualtat per commemorar el 8M amb l’objectiu de reivindicar els drets de les dones i denunciar les desigualtats entre homes i dones encara existents a la societat actual. Aquesta activitat es va afegir a d’altres com la Caminada de la Dona, les representacions teatrals a l’Ateneu o l’acte institucional celebrat el passat dia 8 de març.  

Arxivat a: General
Concert Ariox
Concert Ariox
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona