CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el termini per a formalitzar la preinscripció escolar per al curs 2021/2022

S’obre el termini per a formalitzar la preinscripció escolar per al curs 2021/2022

15/03/2021

Aquest any les famílies hauran de fer el procés de manera telemàtica a través del portal web preinscripcio.gencat.cat

Avui dilluns, dia 15 de març, s’inicia el període de preinscripció escolar per al curs 2021/2022 per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil i primària. En el cas de l’educació secundària obligatòria (ESO), el termini s’obrirà dimecres dia 17 de març. En tots dos casos, les famílies tindran fins al dia 24 de març per a formalitzar la sol·licitud, que aquest any s’haurà de presentar de manera telemàtica a través del portal preinscripcio.gencat.cat. 

A més de la sol·licitud, les famílies hauran de presentar tota la documentació requerida i aquella que serveixi per acreditar els criteris de priorització establerts pel Departament d’Ensenyament. Recordem que es donen punts en cas que el fill o filla tingui germans o germanes que estiguin estudiant al centre escollit com a primera opció o si el pare, la mare o el tutor/a legal hi treballen; també es donen punts per la proximitat geogràfica del domicili habitual o del lloc de treball dels pare o la mare a l’escola; per percebre la renda garantida de ciutadania, en cas que hi hagi alguna discapacitat a la unitat familiar amb un grau igual o superior al 33 %, i per ser famílies monoparentals i nombroses. 

Pel que fa al calendari de la preinscripció, els dies 25 i 26 de març, les famílies podran presentar la documentació acreditativa que no hagin pogut adjuntar durant el període de presentació de sol·licituds; el dia 19 d’abril es farà pública la llista amb la puntuació provisional i s’obrirà un període de reclamacions que anirà del 20 al 26 d’abril; el dia 30 d’abril es farà pública la llista amb la puntuació definitiva. Per a resoldre els casos d’empat a punts, es farà un sorteig públic el dia 5 de maig. Finalment, el dia 7 de juny es coneixerà la llista definitiva d’alumnes admesos a cada centre. 

La matriculació s’haurà de formalitzar del 14 al 18 de juny de 2021 per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i 1r d’ESO. L’alumnat de 2n a 4t d’ESO haurà de fer-ho del 28 de juny al 2 de juliol.

Arxivat a: General
Nen a l'escola
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona