CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Fomentant la participació a través d’una nova plataforma digital

Fomentant la participació a través d’una nova plataforma digital

17/03/2021

Coincidint amb l’entrada en funcionament d’aquesta eina, s’inicia una consulta sobre la remodelació de l’entorn de la masia de Can Coll

Avui s’estrena la plataforma Decidim Torrelles, una nova eina digital de participació ciutadana que vol implicar la ciutadania en la construcció d’un poble més obert, transparent i democràtic, on la veu dels torrellencs i torrellenques esdevingui un motor de transformació social i local. Aquesta plataforma recollirà tota la informació relativa a processos participatius, òrgans de participació existents o consultes públiques que es posin en marxa. Així mateix, a través dels diferents espais que s’habilitin en aquest portal web, la ciutadania podrà canalitzar les seves opinions i fer les seves aportacions. 

Coincidint amb l’entrada en funcionament d’aquesta plataforma, s’ha posat en marxa una consulta sobre la remodelació de l’entorn de la masia de Can Coll en la qual es podrà participar fins al dilluns dia 29 de març. Els veïns i veïnes podran respondre a preguntes com quina és la seva percepció sobre l’estat actual del parc que envolta la masia o si consideren que és una zona amb potencial per a millorar la qualitat de vida al poble, i podran fer els seus suggeriments sobre què millorarien o farien de nou i quines activitats considereu que es podrien fer en aquest nou espai. Per a participar en qualsevol dels processos actius caldrà registrar-se prèviament omplint les dades sol·licitades en el formulari.

Arxivat a: General
Plataforma Decidim Torrelles
Plataforma Decidim Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona