CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Prohibit l’accés a les Coves de Can Riera durant tot l’any

Prohibit l’accés a les Coves de Can Riera durant tot l’any

25/03/2021

De gener a juny, ambdós inclosos, tampoc es pot circular pels camins pròxims a aquest espai natural per ser una zona de nidificació d’aus

Les Coves de Can Riera són un espai natural de gran valor geològic declarades Bé d’Interés Local i incloses dins la Xarxa Natura 2000 i la zona PEIN, i compten amb la presència d’espècies vegetals en risc d’extinció. Cal recordar que aquest espai natural, és també una zona de nidificació d’aus, i que actualment ens trobem en l’estació de l’any en la que es produeix el major nombre de reproduccions d’espècies d’aus, essent especialment important respectar aquest procés de la natura.

Amb l’objectiu de preservar el medi natural, l’Ajuntament informa de que està totalment prohibit l’accés a les Coves de Can Riera durant tot l’any. Així mateix queda també prohibida la lliure circulació pels camins pròxims a la zona durant els mesos de gener a juny, ambdós inclosos, per protegir les aus, establint-se mesures reguladores i sancionadores que garanteixin una millor protecció i conservació d’aquest fràgil espai natural.

Arxivat a: General
Accés coves de Can Riera
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 12:56h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona