CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta el cartell guanyador de la 41a edició de la Festa de la Cirera

Es presenta el cartell guanyador de la 41a edició de la Festa de la Cirera

18/05/2021

El jurat ha escollit per unanimitat el disseny de Gemma Cosp Vallet, que potencia la cirera com a producte de proximitat

Aquesta setmana s’ha escollit el cartell anunciador de la 41a Festa de la Cirera. El primer premi del concurs se l’ha endut, per unanimitat, la Gemma Cosp Vallet, amb un disseny titulat Producte de proximitat. El jurat, format per la Gisela Guardia, el Joan Juncà i l’Emili Roig, també ha escollit com a primer finalista La lluita continua de l’autora Eulàlia Campderrós Alsina i, com a segon finalista, La creació a Torrelles, de la Noelia González Rodríguez. 

La 41a Festa de la Cirera es celebrarà a Torrelles de Llobregat els dies 5 i 6 de juny. Aquesta edició reprendrà les activitats presencials després que l’any passat s’optés per propostes virtuals a causa de la situació sanitària. Tot i així, es prendran totes les mesures de prevenció per evitar aglomeracions i reduir el risc de contagi. En aquest sentit, el Mercat de la Cirera i la Fira d’artesans es traslladaran a un espai perimetrat amb control d’aforament ubicat al Parc de Can Sostres, el carrer Jacint Verdaguer, el carrer Sant Pau i l’aparcament de Cal Joc. Així mateix, el Casal de la Gent Gran acollirà l’exposició de paneres amb les cireres de presentació (Cirera d’Argent) i cireres de qualitat (Cirera d’Or). De fet, aquest canvi suposa un petit homenatge als orígens de la festa, atès que des de la primera, celebrada al 1980, i fins l’any 2001, l’exposició de cireres, així com la gran part de les activitats que s’hi duien a terme, es feien a l’edifici de Can Sostres. 

En aquesta edició no hi haurà Zona de Barraques, per garantir les mesures sanitàries, però sí es preveu instal·lar un escenari fix a l’aparcament de Catalunya en Miniatura on està previst organitzar activitats lúdiques per a totes les edats com espectacles infantils i familiars, jocs, actuacions de circ, concerts i monòlegs, entre d’altres. Les places seran limitades i caldrà reserva prèvia.

Arxivat a: General
Cartell 41a Festa de la Cirera
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 12:56h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona