CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Bona resposta ciutadana durant les Tardes de Maig

Bona resposta ciutadana durant les Tardes de Maig

14/06/2021

Els dos últims divendres del mes es van organitzar propostes diverses com tallers, jocs d’aigua, activitats esportives i concerts

Els passats divendres 21 i 28 de maig van tornar les esperades Tardes de Maig, una iniciativa de l’Agrupació de Comerciants, Serveis, Emprenedors i Hostaleria de Torrelles que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Torrelles. L’objectiu era dinamitzar el nucli urbà amb la realització de diferents activitats i tallers per a totes les edats, entre els quals va haver-hi tallers per a infants, una sessió de pilates, jocs d’aigua i un escape room. Enguany s’ha comptat amb la participació de l’AMPA Escola Can Coll, l’AMPA Escola Sant Martí, el Casal de Joves, l’entitat TotGimnàstica, el Centre Excursionista Torrellenc, l’Esplai Arc de Sant Martí i els dos grups musicals que varen posar fi a les dues jornades. La majoria d’activitats van assolir amb èxit l’aforament limitat que la situació sanitària actual permetia i les persones participants van gaudir les diferents propostes culturals i artístiques. 

Enguany, per motius organitzatius, només es van poder desenvolupar les activitats durant els dos últims divendres de mes però es preveu de cara l’any vinent tornar a omplir de vida els carrers del poble els quatre divendres del mes de maig. 

Recordem que l’Agrupació de Comerciants, Serveis, Emprenedors i Hostaleria de Torrelles és una entitat privada sense ànim de lucre que pretén dinamitzar i consolidar el teixit comercial i empresarial del municipi. Recentment s’ha renovat l’equip gestor de l’agrupació qui encara aquesta nova etapa amb moltes ganes de sumar esforços i crear sinergies entre les diferents empreses comercials i de serveis del poble. 

Alguns dels objectius de l’Agrupació són reposicionar el comerç de Torrelles, desenvolupar activitats de promoció, posar en valor la qualitat i professionalitat de les persones que treballen al municipi i fer difusió dels diferents productes i serveis que es poden trobar a Torrelles. 

Gràcies a un conveni de col·laboració que està previst formalitzar entre l’Ajuntament i l’agrupació, a través de la concessió d’una subvenció de la Diputació de Barcelona, es preveu comptar amb els serveis professionals d’una empresa i/o autònom/a que s’ encarregarà de  l’elaboració d’un pla de dinamització comercial. 

Actualment formen part de l’entitat gairebé una quarantena d’empreses de comerç i serveis.

Arxivat a: General
Tardes de Maig 2021
Tardes de Maig 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona