CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > S’obre una nova convocatòria d’ajuts municipals per pal·liar els efectes de la Covid

S’obre una nova convocatòria d’ajuts municipals per pal·liar els efectes de la Covid

28/06/2021

Es destinen a aquells establiments comercials considerats no essencials, al sector de la restauració i a empreses del sector turístic ubicades a Torrelles

L’Ajuntament ofereix una nova línia d’ajuts per a comerços i empreses locals que realitzin una activitat econòmica considerada no essencial, així com a empreses del sector turístic i de la restauració que s’hagin vist afectades per la crisi de la Covid-19 durant el primer trimestre de l’any 2021. El consistori té previst destinar a aquests ajuts la quantitat de 13.000 euros. 

Per poder optar a aquests ajuts serà requisit indispensable que l’establiment estigui ubicat al terme municipal de Torrelles de Llobregat, que l’activitat desenvolupada tingui la llicència corresponent i que es pugui demostrar el tancament total del negoci o que ha vist reduïts els seus ingressos durant el primer trimestre de l’any 2021 com a mínim un 30 % respecte al primer trimestre de l’any 2020.  

Les persones interessades en demanar els ajuts han de formalitzar el tràmit de forma telemàtica omplint la corresponent declaració jurada i aportant la documentació que es requereix en les bases de la convocatòria. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 5 de juliol de 2021.   

Arxivat a: General
Establiment de restauració

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona