CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > S’elabora una enquesta per conèixer els hàbits de consum de la ciutadania

S’elabora una enquesta per conèixer els hàbits de consum de la ciutadania

12/07/2021

La iniciativa, vinculada al programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona, vol servir per dinamitzar el comerç local

En el marc del Projecte de Dinamització Comercial de Torrelles, vinculat al Programa Treball, Talent i Tecnologia de Diputació de Barcelona, i en col·laboració conjunta entre l’Ajuntament i l’Agrupació de Comerciants, Serveis, Emprenedors i Hosteleria de Torrelles de Llobregat, s’ha elaborat una enquesta ciutadana per conèixer els hàbits de compra i consum de la població torrellenca. L’objectiu és recollir informació per a l’elaboració d’accions de dinamització i poder definir una estratègia real d’acord amb les necessitats dels consumidors i les consumidores del nostre municipi. L’enquesta és anònima i es respon en 5 minuts. 

Es pot participar en aquesta enquesta en línia, a través de l’enllaç adjunt, o físicament en els diversos establiments comercials de Torrelles. Les enquestes en paper es poden dipositar en una de les dues urnes habilitades a l’Ajuntament i a la biblioteca municipal. El termini màxim per a participar-hi finalitzarà dissabte dia 31 de juliol. 

En el marc d’aquest procés, el comerç i les empreses de Torrelles també rebran un altre model d’enquesta que permetrà obtenir informació mes específica sobre dades rellevants per aquest col·lectiu. A més de les enquestes, s’enviarà un qüestionari específic per detectar el nivell de coneixements en competències digitals que hi ha entre els comerciants i empreses locals, i un altre qüestionari a les persones usuàries del Servei Local d’Ocupació. L’objectiu final és detectar necessitats de formació en competències digitals, i poder organitzar formacions grupals en TIC (pel comerç i per a les persones desocupades)  durant el darrer trimestre de l’any 2021.

Arxivat a: General
comerç local
Diputació de Barcelona
Programa TTT
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona