Noves restriccions per a evitar els incendis forestals

Divendres, 13 d'agost de 2021 a les 00:00

Torrelles és un dels 279 municipis de 24 comarques catalanes que es troben en el nivell 3 de Pla Alfa per risc d’incendi forestal. Davant d’aquesta situació provocada per l’actual onada de calor, s’han establert tota una sèrie de noves mesures destinades a evitar l’aparició del foc. Així, des de les 12 h de divendres i fins a la mitjanit del proper dimarts 17 d’agost es cancel·len les activitats de joventut com ara acampades i rutes i les activitats esportives al medi natural. S’estableix en tot cas com a excepció les activitats vinculades als casals de vacances, colònies o estades esportives que es realitzen en l’entorn de les edificacions on tingui lloc l’estada.

De la mateixa manera, i també fins el dimarts 17 d’agost se suspèn l'activitat agrícola que comporti ús de maquinària en la franja horària entre les 10 i les 20 h, a excepció de la recollida de fruita; es limiten els treballs de manteniment de carreteres que puguin provocar un incendi; es limita el transport forestal entre les 10 i les 20 h als que siguin absolutament necessaris i la circulació motoritzada al medi natural exceptuant residents i treballs inajornables. Podeu consultar la resolució de la Generalitat de Catalunya aquí.

Pel que fa a la resta de restriccions i recomanacions, podeu consultar el díptic per a la prevenció d’incendis forestals que editava recentment l’Ajuntament de Torrelles.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28