Obertes les inscripcions per participar en la Setmana Jove

Dilluns, 16 d'agost de 2021 a les 00:00
Del 30 d’agost al 5 de setembre s’han programat activitats gratuïtes per al jovent com tallers, espectacles, una nit chill out i un tobogan aquàtic

Avui s’han obert les inscripcions per gaudir de les activitats de la Setmana Jove, que aquest 2021 se celebrarà del 30 d’agost al 5 de setembre. Durant aquests dies s’organitzaran tot un seguit d’activitats que van ser escollides pel jovent durant la primera Assemblea Jove. Les propostes havien estat recollides durant el mes de juny de manera presencial i telemática i també a través d’un procés participatiu que es va dur a terme amb l’alumnat de l’institut. 

Entre les propostes per a la Setmana Jove hi ha un torneig de futbol 7, un taller de sushi, un escape room, la possibilitat de practicar pàdel, una sessió de cinema i un concurs de cuina. No faltaran una nit chill out a la piscina, la crazy jump race, amb proves que es podran superar de manera individual o en parella, i un espectacle d’humor. Una festa holi amb escuma i el tobogan aquàtic tancaran la programació de la Setmana Jove. Els menors de 16 anys hauran de portar signada una autorització, que podeu trobar com a document adjunt, per poder participar en la festa chill out  i assistir a l’espectacle d’Impro Acatomba.   

Les activitats són gratuïtes i l’ús de mascareta será obligatori. Les places són limitades i s’aniran omplint segons l’ordre de les sol·licituds. Les inscripcions es tancaran el dia 25 d’agost. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28