CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ateneu Torrellenc presenta les activitats del curs 2021-2022

L’Ateneu Torrellenc presenta les activitats del curs 2021-2022

02/09/2021

L’entitat acull un seguit de propostes que pretenen oferir alternatives de lleure i, al mateix temps, fomentar la cultura catalana

Amb l’arribada del mes de setembre, l’Ateneu Torrellenc torna a obrir les seves portes per oferir a la ciutadania tot un seguit de propostes que tenen com a objectiu acollir i difondre la cultura catalana. En aquest sentit, aquest curs 2021-2022 hi estaran presents la música, la dansa, el teatre, la literatura així com una programació periòdica de conferències, xerrades i d’exposicions d’arts visuals.

Entre les seccions de l’Ateneu hi ha la Colla de Campaners, el col·lectiu d’estelladors, el cor Mirabolà, la coral Amadeu Vives i l’Esbart Sant Martí. L’Ateneu també ofereix la possibilitat de formar part del col·lectiu d’estelladors, del grup de teatre o de participar en un curs d’acrobàcies i altres disciplines de circ que es posarà en marxa al mes d’octubre. Altres propostes formatives són, per exemple, l’aula de teatre Sensedrama, per a totes les edats a partir dels 6 anys, o l’Espai Musical Tempo, on es pot aprendre llenguatge musical o a tocar un instrument.

Durant tot l’any es programaran també activitats relacionades amb la literatura en el marc de la secció Litteraria. Si, en canvi, us agrada més el ball, us podeu inscriure a Torrelles en dansa, que ofereix classes de diferents estils i per a totes les edats; o a EBS travelling Torrelles, que proposa classes de ball per a adults infants que van des dels balls llatins al vals nupcial. L’Ateneu treballa per poder oferir tallers i seminaris puntuals de temàtica diversa.

Es prendran totes les mesures preventives necessàries per garantir que les activitats puguin fer-se amb seguretat. Per a més informació sobre la programació d’activitats de l’Ateneu Torrellenc podeu enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o consultar el document adjunt.

Arxivat a: General
Ateneu Torrellenc

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2021 a les 08:50h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona