CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca Municipal Pompeu Fabra recupera l’activitat després de l’estiu

La Biblioteca Municipal Pompeu Fabra recupera l’activitat després de l’estiu

07/09/2021

A partir de dilluns dia 13 de setembre, l’equipament ampliarà el seu horari d’atenció a la ciutadania i oferirà propostes diverses per gaudir de la lectura

Amb l’arribada del mes de setembre, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra recupera el seu horari habitual. A partir del dia 13 de setembre, l’equipament romandrà obert les tardes de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 hores, i els dijous i dissabtes al matí de 10 a 13.30 hores.

Així mateix, es reprenen algunes activitats com Let’s talk, sessions de conversa en anglès que es fan de manera telemàtica tots els dilluns a les 19 hores; Grans Lectors, els dimecres a les 16.45 hores per a fer lectures en veu alta; i, a partir del 18 de setembre, On parle français, sessions per a millorar la conversa en francès, tots els dissabtes a les 10.30 hores.

Tornen també les tertúlies literàries com els clubs de lectura L’Ocell del temps, el club de novel·la virtual o el club de lectura Temps de Cireres. Aquest mes hi haurà noves trobades també dels Intrèpids lectors (infants d’11 i 12 anys), dels Llibrenautes (de 8 a 10 anys) i dels Petits Devorallibres (de 6 a 7 anys), en les quals es parlarà de les lectures d’estiu.

Finalment, dimecres 22 de setembre, a les 18 hores, l’Aïda Puig serà l’encarregada d’explicar els contes menuts, recomanats per a infants de menys de 3 anys. En aquest cas, les persones assistents podran escoltar el conte ‘Un dia amb en Punxetes’.

Totes les activitats presencials respectaran les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries. Recordem que cal inscripció prèvia per a totes les activitats programades.  

Arxivat a: General
Biblioteca Municipal
Biblioteca Municipal - Setembre 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2021 a les 08:50h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona