CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > S’inicien els treballs de millora de la xarxa elèctrica de Can Güell

S’inicien els treballs de millora de la xarxa elèctrica de Can Güell

20/09/2021

Endesa es va comprometre després que l’Ajuntament reiterés en diverses ocasions la necessitat de millorar l’estat de la xarxa elèctrica a Torrelles

Avui dilluns, dia 20 de setembre, han començat els treballs de renovació de la línia aèria de Can Güell. El projecte inclou la substitució dels actuals pals de fusta per torres metàl·liques, més segures. També està previst iniciar en breu el soterrament d’una part del cablejat, un cop l’ACA autoritzi les obres.

La primera actuació serà la substitució dels suports de fusta, que s’allargarà fins dimecres dia 22 de setembre. Endesa ha informat que durant el temps que s’estiguin realitzant aquests treballs, s’instal·laran grups electrògens que permetran garantir el servei a la ciutadania, tot i que es desconnectaran a la nit per no molestar els veïns i veïnes amb el soroll que produeixen. Podeu consultar la zona afectada en el plànol adjunt.

Recordem que aquestes millores arriben després de les reiterades reclamacions de l’Ajuntament pel mal estat de la xarxa de Torrelles i els continus talls de llum que pateixen els veïns i les veïnes de la zona. En una de les reunions trimestrals amb l’Ajuntament, Endesa també es va comprometre a fer millores en el transformador del carrer de les Rovires, a Cesalpina, on està previst substituir el cablejat, millorar la unitat i arranjar l’exterior de l’edifici. En aquest cas, però, encara no hi ha data d’inici de les obres.

Arxivat a: General
Can Güell
Afectacions millora xarxa elèctrica
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona