CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament participa en el primer fòrum de municipis amb certificat de gènere City 50-50

L’Ajuntament participa en el primer fòrum de municipis amb certificat de gènere City 50-50

30/09/2021

La regidora d’Igualtat, Vanesa Santiago, ha estat convidada a presentar les iniciatives en matèria d’igualtat que s’han dut a terme a Torrelles

Aquest matí s’ha celebrat a Santa Coloma de Gramenet el Primer Fòrum de Municipis Certificats en Igualtat de Gènere City 50-50 i que distingeix aquells ajuntaments que són pioners en la implantació de mesures d’igualtat, com disposar d’una tècnica d’igualtat , aprovar uns pressupostos amb visió de gènere o destinar una part dels recursos de totes les regidories al foment de la igualtat. Torrelles va començar a impulsar totes aquestes iniciatives l’any 2019 quan es van iniciar els tràmits per ser un dels primers municipis de Catalunya amb certificat de gènere. Així, els pressupostos de l’any 2021, aprovats al novembre del 2020, ja es van dissenyar amb visió de gènere, creant un òrgan gestor d’igualtat i avançant cap a la transversalitat de gènere en totes les àrees de l’ajuntament.

Durant la trobada, a la qual també hi han assistit l’alcalde de Torrelles i la tècnica d’igualtat, la regidora Vanesa Santiago ha presentat la campanya “10 dones, 8 històries”  impulsada conjuntament amb la regidoria de comunicació, el comerç local i la ciutadania l’any 2020 i que ha rebut el reconeixement de molts altres municipis que s’han interessat per reproduir la mateixa iniciativa conjuntament amb els seus teixits comercials.

Arxivat a: General
Forum municipis - Igualtat de gènere
Forum municipis - Igualtat de gènere
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona