CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Una caminada per commemorar el Dia Internacional de les Persones Grans

Una caminada per commemorar el Dia Internacional de les Persones Grans

15/10/2021

L’activitat va incloure una ruta circular passant per Can Reinal, la lectura del manifest institucional i un berenar per a les persones participants

Ahir dijous, 14 d’octubre, Torrelles va organitzar una caminada per commemorar el Dia Internacional de les Persones Grans, que se celebrava el passat 1 d’octubre, i al mateix temps promoure un envelliment saludable. Les persones participants van sortir a les 16 hores de la plaça de l’Ajuntament i van caminar per una ruta circular que va passar per Can Reinal i va finalitzar novament davant del consistori. Va ser un cop finalitzada la caminada quan es va llegir el manifest institucional.

Recordem que el document reivindica les desigualtats i discriminacions que per motius d’edat pateixen a tot el món les persones grans. A més, recorda que aquest col·lectiu ha estat el més afectat per la pandèmia a nivell de vides i també el que ha patit més seqüeles a nivell físic i emocional. El manifest fa referència a alguns problemes que pateixen especialment les persones grans, com la bretxa digital, la poca accessibilitat als habitatges o la fragilitat del sistema públic de pensions. En aquest sentit, es demana l’aprovació d’una llei de gent gran a Catalunya, que garanteixi els drets del col·lectiu i que situï les seves necessitats com a prioritat de l’agenda política. Podeu llegir el manifest en el document adjunt.

La jornada es va tancar amb un berenar per a totes les persones participants.

Arxivat a: General
Caminada de la Gent Gran
Caminada de la Gent Gran
Caminada de la Gent Gran

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 12:56h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona