Una delegació torrellenca participa en la 13a Pujada a la Creu de Can Cartró

Dilluns, 18 d'octubre de 2021 a les 00:00
La iniciativa, que se celebra des del 2006, agermana els municipis de Sant Boi, Santa Coloma de Cervelló, Sant Climent de Llobregat i Torrelles

El diumenge 17 d’octubre es va celebrar la pujada a la Creu i Pi de Can Cartró, una iniciativa organitzada per Òmnium Sant Boi de Llobregat amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Boi, Santa Coloma de Cervelló, Sant Climent de Llobregat i Torrelles, que aquestany ha arribat a la seva 13ª edició. Una delegació torrellenca va sortir a les 9 hores de la plaça de l’Ajuntament i va caminar fins arribar a la Creu de Can Cartró, on representants d’Òmnium i algunes autoritats locals, entre elles l’alcalde de Torrelles, Ignasi Llorente, van adreçar unes paraules a les persones assistents. 

La pujada se celebra des del 2006 per conmemorar l’aixecament, l’any 1956, de la Creu de Can Cartró per part de la secció santboiana de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC). Els quatre pobles veïns s’agermanen cada mes d’octubre al voltant de la creu per recordar aquesta efemèride.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28

Imatges