CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > S’imparteix una formació sobre coeducació destinada al personal docent

S’imparteix una formació sobre coeducació destinada al personal docent

20/10/2021

El professorat del municipi ha participat en una acció formativa per incorporar la perspectiva de gènere als centres educatius

Des de la regidoria d’Igualtat s’està treballant per fer de la coeducació una realitat als centres educatius del municipi, atès que es considera que una bona acció coeducativa engrandeix el saber, trenca amb els estereotips sexistes, promou les relacions afectives saludables, la igualtat d'oportunitats i és un bon revulsiu contra la violència.

És per això que tots els claustres han rebut una formació de 4 hores dedicades a incorporar la perspectiva de gènere als centres educatius. 

La formació ha tingut una molt bona rebuda en els centres on s’ha realitzat: a l’escola bressol El Serralet, a l’escola Can Coll i a l’escola Sant Martí. Està pendent de realitzar les sessions formatives amb el claustre de l’INS Torrelles a principis del 2022. 

En aquestes hores s’ha treballat el concepte de coeducació com a acció educadora que potencia la igualtat real d’oportunitats i valora indistintament l’experiència, les aptituds i l’aportació social i cultural de dones i homes, en igualtat de drets, sense estereotips sexistes, homofòbics, bifòbics, transfòbics o androcèntrics ni actituds discriminatòries per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. A través de dinàmiques participatives, s’han tingut en compte les opinions i experiències dels i les mestres i s’han donat eines per aplicar la mirada de gènere en cada etapa educativa. L’objectiu és que l’escola sigui un espai de socialització que tingui en compte la diversitat per poder optar a la igualtat d’oportunitats sigui quina sigui la realitat de cada infant. 

Arxivat a: General
Formació en coeducació per al professorat
Formació en coeducació per al professorat
Formació en coeducació per al professorat
Formació en coeducació per al professorat
Formació en coeducació per al professorat
Formació en coeducació per al professorat
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 12:56h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona