CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major de Sant Martí ha tornat amb més força que mai

La Festa Major de Sant Martí ha tornat amb més força que mai

16/11/2021

Els Correfocs i el Correbous han omplert els carrers de Torrelles en la que ha estat una celebració molt participativa

Aquest cap de setmana s’ha tancat la Festa Major de Sant Martí. Han estat quatre dies durant els quals els torrellencs i les torrellenques han pogut gaudir d’activitats lúdiques, culturals i esportives destinades a un públic divers. El repic de campanes va donar inici a la celebració el dijous dia 11 de novembre i, tot i la pluja, es van mantenir tots els actes programats com la Carpa de Tata Inti, que es va traslladar a la pista poliesportiva de Can Roig, i les sardanes 'enllaunades' i el tradicional vermut de Sant Martí, que es van fer al teatre de l’Ateneu. A la tarda, es van oferir dos espectacles infantils.

Entre les propostes de divendres, una de les més destacades va ser el correfoc infantil. Després de gairebé 2 anys, la ciutadania va tornar a gaudir del foc dels Diables. La festa va continuar pels carrers del poble amb el Correbars i la música de la Banda Patilla. El recorregut va acabar al Xiri amb la música d’un dj que va fer ballar al públic assistent.

Dissabte al matí, Torrelles va celebrar els 25 anys de la planta de compostatge i, posteriorment, es va inaugurar l’espai de Can Sostres amb portes obertes als edificis del Casal de la Gent Gran i la Masoveria i un concert de rumba amb Beto Tejada Rumba & Rock. A la tarda, la gent dels Tres Tombs, acompanyats dels grallers, va fer possible la celebració de l’onzena edició del Correbous amb el Bou Carrasquet i la Vaca Galejada. L’animació infantil de l’Esplai Arc de Sant Martí a la tarda va precedir al Correfoc, on la Suzuki i la Fil·loxera van escalfar la nit de la Festa Major.

La plaça de l’Església es va omplir diumenge al matí d’activitats diverses: el repic de campanes, la galejada amb els trabucaires, l’exhibició de ball de l’Esbart Sant Martí i una sessió de pilates. Al pati de la biblioteca, es va oferir una masterclass per aprendre a estellar per a totes les edats. La programació de la Festa Major es va tancar amb un concert de música clàssica a càrrec de Leos Quartet, un grup de quatre joves músics catalans.

Des de l’Ajuntament es valora de forma molt positiva la celebració i es vol agrair la implicació de les entitats locals que han fet possible que la Festa Major de Sant Martí fos tot un èxit.

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Martí
Festa Major de Sant Martí
Festa Major de Sant Martí
Festa Major de Sant Martí
Festa Major de Sant Martí
Festa Major de Sant Martí
25è aniversari Planta de Compostatge
Festa Major de Sant Martí
Festa Major de Sant Martí
Festa Major de Sant Martí
Festa Major de Sant Martí
Festa Major de Sant Martí
Festa Major de Sant Martí
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 12:56h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona