CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Documents oficials > Ajuts econòmics a l'Impost sobre Béns Immobles

Ajuts econòmics a l'Impost sobre Béns Immobles

Ajuts econòmics concedits per l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat i destinats a persones amb escassa capacitat econòmica, residents en el municipi de Torrelles de Llobregat que estiguin gravades o bé vinguin obligades al pagament per repercussió legal de l’Impost sobre Béns Immobles del municipi de Torrelles de Llobregat.
Seran aplicables per l’exercici 2016.

Requisits

a) Estar empadronat al municipi de Torrelles de Llobregat, amb una antiguitat mínima de dos anys de residència en el municipi. 

b) Constar com a contribuent de l’Impost sobre Béns Immobles de Naturalesa Urbana del municipi de Torrelles de Llobregat, l’any en el qual es sol·liciti l’ajut, per a l'habitatge que constitueixi la seva residència habitual que haurà de coincidir amb la del padró d’habitants.
 
c) Estar al corrent de les seves obligacions tributàries amb l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat. 
 
d) El conjunt d'ingressos de la persona sol·licitant i de les que, segons el padró municipal d'habitants, convisquin amb ella, hauran de ser iguals o inferiors al barem següent:
 
    1) Sol·licitant sol: Igual al Salari Mínim Interprofessional vigent per a l'any en curs. Per a l’any 2016 és de 655,20 € o 9.172,80 € en còmput anual.
    2) Per cada persona de més que convisqui amb el/la sol·licitant s'afegirà un 25%.
 
e) La persona sol·licitant i les que convisquin amb ella no poden constar com a contribuents per cap altre immoble, en aquest o altre municipi, excepte per una plaça d'aparcament i/o traster en aquest municipi. 
 
f) Quan l'immoble assenyalat a l’apartat b) estigui integrat en un edifici destinat a habitatges de caràcter plurifamiliar, aquell haurà de tenir la consideració d'entitat independent a efectes cadastrals.
 
g) No trobar-se incurs en cap prohibició per obtenir la condició de beneficiari/a de subvencions públiques previstes en la normativa vigent.

Arxivat a: Ajuts i subvencions municipals

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/04/2017 a les 12:07h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona