CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Torrelles > Transport públic

Transport públic

AUTOBUSOS LÍNIA e-20 
Torrelles de Llobregat - Sant Vicenç dels Horts - Barcelona

La xarxa Exprés.cat està formada per uns serveis d'autobusos que es caracteritzen per la seva alta freqüència; vehicles moderns i accessibles; velocitat comercial alta; informació en temps real; circulació per carrils segregats i una gran demanda. La línia és la vintena que està en funcionament a la demarcació de Barcelona i la trenta-tresena a tot Catalunya.

Horaris i recorregut de la línia e20 Torrelles de Llobregat - Barcelona

 

AUTOBUSOS LÍNIA L-71
Entre Sant Vicenç (FGC), el nucli de Torrelles i els veïnats de Can Güell, Can Guey i Cesalpina

La companyia Soler i Sauret és l'operadora de transport públic encarregada del servei d'autobusos al municipi de Torrelles. La línia interurbana L71 (en actiu des del juliol de 2012) ofereix la connexió entre els veïnats amb l'estació de FGC e Sant Vicenç dels Horts. Aquest servei s'alterna amb la línia L62, que connecta l’estació de FGC amb el centre de Torrelles en una periodicitat major. Per qualsevol consulta poden trucar al telèfon 93 632 51 33.

Pàgina web de Soler i Sauret
Podeu mirar directament els recorreguts a veïnats de la línia L71.

 

AUTOBUSOS LÍNIA L-62
De Barcelona a Torrelles de Llobregat

La companyia Soler i Sauret ofereix el servei d'autobusos al municipi de Torrelles. El servei d'autobusos té el seu inici a Barcelona, al C/Riera Blanca cantonada amb Travessera de les Corts. Per qualsevol consulta poden trucar al telèfon 93 632 51 33.

Podeu mirar directament el recorregut del Bus L-62.

 

AUTOBUSOS A SANT BOI DE LLOBREGAT DES DE CESALPINA LÍNIA L-76

Torrelles gaudeix d'un servei d'autobusos que té una única parada dinsel nostre municipi al límit del terme municipal de Santa Coloma - al principi de l'Avinguda de Torrelles-. Té diverses parades al municipi de Santa Coloma de Cervelló i a les estacions de tren de Sant Boi de Llobregat. És l'anomenada línia L-76.

Per a més informació sobre els transports públics (línies, recorreguts, horaris, preus, targetes, etc.), truqueu al telèfon d'informació general de la Generalitat de Catalunya 010 o consulteu l'Entitat Metropolitana del Transport.

 

FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA 

Podeu arribar amb els Ferrocarrils Catalans i baixar a l'estació de Sant Vicenç dels Horts per agafar després l'autobús de la companyia Soler i Sauret. També, podeu baixar a les estacions de Santa Coloma, Moli Nou o Sant Boi i agafar l'autobús de la Línia 76.

  • Línia S33: Barcelona (Pl. Espanya) - Molí Nou
  • Línia S4: Barcelona (Pl. Espanya) - Martorell - Olesa de Montserrat
  • Línia R5: Barcelona (Pl. Espanya) - Martorell - Manresa Baixador
  • Línia R6: Barcelona (Pl. Espanya) - Martorell - Igualada
  • Línia S8: Barcelona (Pl. Espanya) – Martorell

> Pàgina web dels FGC – Línia Llobregat-Anoia

 

SERVEI DE TAXI DIRIGIT A PERSONES AMB DIFICULTATS DE MOBILITAT
Residents als veïnats o majors de 70 anys

 Al maig de 2012, després de la reducció del servei de bus als veïnats, la regidoria de Mobilitat va posar en funcionament el servei de taxi a demanda, adreçat a persones més grans de 70 anys o amb especials dificultats de mobilitat dels veïnats de Cesalpina, Can Guey i Can Güell i del Raval Torrelletes i Raval Mas.

 El servei cobreix el recorregut entre el domicili de l'usuari al centre de Torrelles (Ajuntament, ambulatori...) o viceversa, per un cost de 2€ per servei. És recomanable, des del punt de vista de la sostenibilitat i l'economia, fer viatges compartits, el cost és el del servei. Per demanar-lo cal trucar el dia abans al taxi (tel. 610 250 452) per fer la reserva.

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/03/2020 a les 10:17h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona