CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura de còmics ‘L’Ocell del Temps’: Okko. El ciclo del agua, d’Humbert Chabuel

Club de lectura de còmics ‘L’Ocell del Temps’: Okko. El ciclo del agua, d’Humbert Chabuel

Dia i hora: dimarts 14/02/2017 a les 19:00

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

A càrrec d’Andrés Merino.

 

Sinopsi:

Okko, el ronin sense senyor, recorre les terres de l'Imperi de Paján encapçalant un petit grup de caçadors de dimonis format per Noburo, un singular gegant que amaga la seva identitat després d'una màscara vermella, i el monjo Noshin, un bonzo llunàtic, amant del sake i capaç de comunicar-se amb les forces de la natura.

A El cicle de l'aigua, el segrest d'una geisha anomenada Petita Carpa porta a Okko a conèixer a Tikku, un jove pescador, germà de Petita Carpa, capaç d'anar fins a la fi del món per la geisha ... o de oferir-se per servir a Okko a canvi que el ronin rescati a la seva germana.

 

Humbert Chabuel (Hub)

Escriptor i dibuixant de còmics francès, nascut el 26 de juny de 1969. El 1992 va ser el dissenyador de la pel·lícula El cinquè element del director Luc Besson. Ha reiterat experiència en el 7è art en 2001 amb la pel·lícula de Samurai. Mentrestant, va entrar en el món de l'animació amb espectacles com El Príncep d'Atlantis o Garage Kids. També va crear el fons per a programes juvenils d'una important cadena francesa. Chabuel és el dibuixant de la sèrie de còmic Kazandu, a partir d'un guió de Gess (dos volums de 136 pàgines de l'editorial Glénat). El 2001, va crear il·lustracions per a l'edició francesa del diari Fading Suns. A continuació, el 2005, va començar la saga de còmic Okko amb el llançament del primer volum del cicle de l'aigua.

Arxivat a: Altres
Portada del còmic 'Okko. El ciclo del agua'
Portada del còmic 'Okko. El ciclo del agua'
Detall del còmic 'Okko. El ciclo del agua'
Detall del còmic 'Okko. El ciclo del agua'
Detall del còmic 'Okko. El ciclo del agua'
Detall del còmic 'Okko. El ciclo del agua'
Detall del còmic 'Okko. El ciclo del agua'
Detall del còmic 'Okko. El ciclo del agua'
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 13:38h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona