CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura infantil 'Intrèpids lectors': Roc i l'escala de les portes secretes, d'Eulàlia Canal

Club de lectura infantil 'Intrèpids lectors': Roc i l'escala de les portes secretes, d'Eulàlia Canal

Dia i hora: dilluns 09/10/2017 a les 17:30

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

A càrrec d'Inés Sentañes

 

 

Roc i l'escala de les portes secretes

En Roc és un nen que viu en una escala de veïns força curiosos. Els pares d’en Roc viatgen a l’Índia i el deixen uns dies a casa el veí de la planta baixa, en Nicolau. Els veïns estan esvalotats. De fa uns dies se senten sorolls estranys i desapareixen coses d’alguns pisos. El Rogeli, el veí del primer, vol avisar la policia. La Rúcula, la del segon, creu que és cosa de fantasmes, mentre la Petúnia, que viu al pis de dalt, segueix immersa en el seu món de plantes. Mentrestant, a la platja, hi apareixen els cossos d’un naufragi. En Nicolau, amb l’ajuda d’en Roc, decideix pujar a les golfes a investigar quina una n’està passant.

 

 

Eulàlia Canal va néixer a Granollers l?any 1963. És escriptora i psicòloga. Segons explica ella mateixa, de ben petita ja tenia curiositat pels llibres i ben aviat va ser una gran lectora. També li agradava molt escriure. Tot i amb això no es va dedicar seriosament a fer-ho fins que va ser més gran, quan van néixer els seus fills. Ha publicat diversos llibres: Andana Banca (Premi Òmnium Cultural, 1998), Emocions i sentiments (disc-llibre de contes i cançons), Qui enviava petons a l’Estrella? (Premi Ciutat d?Eivissa de Narrativa Infantil 2005) i Les set dents de la Palangana (Sopa de Llibres, 118. Barcanova, 2005).

Arxivat a: Altres
Portada del llibre 'Roc i l'escala de les portes secretes'
Portada del llibre 'Roc i l'escala de les portes secretes'
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 13:38h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona