Club de lectura infantil: Notes secretes de la Wanda, de Dagmar Geisler

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 17.30 h

A càrrec d'Inés Sentañes

 

Notes secretes de la Wanda

La Wanda és una noia d’allò més espavilada que viu amb la seva mare, una fotògrafa que té uns amics molt peculiars.
A la Wanda li encanta escriure notes secretes i no para mai de fer-ho.

Un dia s’adona que en Fabian Schilling, un cervellet mestretites, el més repel·lent de la classe i el preferit de la senyoreta Schmitz, se’n va a viure al costat de casa seva, amb tota la seva família.

La Wanda no ho pot suportar: si ja li resulta dur tenir-lo de company de classe, tenir-lo de veí... ja és massa!

Farà bullir la seva imaginació i amb la seva amiga Katti se les empescaran per fer desaparèixer els Schilling. El primer pas serà empestar-los la casa amb un peix mort...!

Tanmateix, la història prendrà un altre rumb quan la Wanda i la Katti vagin coneixent, de mica en mica, el seu nou company d’escola.

 

 

Dagmar Geisler

Dagmar Geisler va néixer el 1958 a Siegen, Rin del Nord-Westfàlia. Es va criar en Hessia i en l'actualitat viu a prop de Munic amb la seva família. Entre 1979 i 1984 va estudiar a la Universitat de Wiesbaden. Va realitzar els seus primers treballs com a il·lustradora, mentre realitzava els seus estudis, al departament gràfic de ZDF. Després va treballar com maquetadota de foto estudi, en un estudi d'animació i més tard com a il·lustradora per als diaris alemanys Frankfurter Rundschau i Frankfurter Allgemeine Zeitung, així com per a la cadena de televisió RTL. Com historietista també va publicar diversos dels seus treballs al Journal Frankfurt i esporàdicament en altres diaris. Entre 1985 i 1991 va treballar per a la institució cultural de Frankfurt Romanfabrik. Va coincidir aquesta època amb els seus inicis com a autora de literatura infantil. El 1987 va publicar el seu primer llibre il·lustrat al costat del reconegut escriptor Manfred Mai. Des de llavors no ha parat i compta amb més de mig centenar de títols publicats. El seu treball ha estat mereixedor de diferents distincions al seu país d'origen, com el segon premi Stiftung Buchkunst 2003 i el Penzberger Urmel 2007.

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:33