Música: Octubre. Cançons per la llibertat

Diumenge, 12 de maig de 2019 a les 18.00 h

L’ESPECTACLE: OCTUBRE. CANÇONS PER LA LLIBERTAT

L’1 d’octubre de 2017 va ser un dia que marcarà la nostra memòria personal i col·lectiva. Aquell dia, els mesos previs i tots els esdeveniments que s’han succeït posteriorment han remogut i posat a prova la voluntat d’un poble per expressar-se lliurement en un exercici democràtic i pacífic per esdevenir, o no, una República.

La banda sonora que ens ha acompanyat a casa i als carrers feia, curiosament, un viatge al passat; a la cançó protesta de la Nova Cançó. Com pot ser que després de tants anys aquelles músiques i aquelles lletres tinguin més sentit que mai? Potser res ha canviat i tot va ser un miratge…

La proposta musical manté intactes les melodies, perquè, si ho voleu, canteu totes i cada una de les cançons al nostre costat. Així junts construir una nit de denúncia amb aquestes cançons per la llibertat.

Amb la participació del Cor Mirabolà de l'Ateneu Torrellenc.

 

Preu: 8 euros (general) i 5 euros (socis)

 

Compra d'entrades: a Entràpolis o a la taquilla de l'Ateneu Torrellenc

 

 

SOBRE A GRUP VOCAL

Cor resident al programa “Tu Cara Me Suena” d’Antena3 i “Operación Triunfo” de La 1 de RTVE i finalistes als concursos “Oh Happy Day” de TV3 i “Acapela” del canal #0 de Movistar+. A Grup Vocal, a més, ha participat al concurs de talents de Gestmusic per TVE “Insuperables” i ha estat el cor de la gala dels “Premios Max de las Artes Escénicas” l’any 2015.

Ha actuat arreu de Catalunya destacant el cicle “Veus Pedrera Endins” a la Casa Milà de Gaudí, al Festival Internacional de Música de Cantonigròs, al Teatre Coliseum i al Teatre Condal de Barcelona, entre d’altres. Amb tres treballs discogràfics sota el braç: “PLAY” de Música Global, ”ARTABAN, la llegenda del quart rei mag” i “OCTUBRE cançons per la llibertat”.

Dirigits per Marc Sambola, aquesta formació s’ha erigit com un dels grups vocals amb més espectacle sobre l’escenari, amb una gran intuïció musical, potència vocal i coreografies plenes d’energia. Ha destacat per la seva versatilitat i els seus nombrosos projectes amb una trajectòria ferma i constant.

Organitza: Ateneu Torrellenc

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:18