Cinema familiar: La Leyenda de Tarzán

Diumenge, 6 d'octubre de 2019 a les 18.00 h

Amb motiu del 90è aniversari de l'Ateneu i tenint en compte que aquest any també en fa 90 de la publicació de la primera aventura de Tarzan, l'Ateneu projectarà la pel·lícula "La Leyenda de Tarzán".

 

Fa temps que Tarzan (Alexander Skarsgård) va abandonar la jungla africana per dur una vida de burgès com a John Clayton III, Lord Greystoke, al costat de la seva dona Jane (Margot Robbie); però un dia li ofereixen la possibilitat de marxar al Congo com a ambaixador, cosa que accepta sense saber que la proposta forma part d'un pla enverinat.

Ha passat gairebé una dècada des que Tarzan, conegut també com a John Clayton III, comte de Greystoke, va abandonar la selva africana per anar a viure a l'Anglaterra victoriana amb la seva dona Jane. El perill aguaita a l'horitzó quan Leon Rom, un malvat enviat del rei Leopold II de Bèlgica, idea un pla que du la parella al Congo. Rom vol capturar Tarzan i lliurar-lo a Mbonga, un vell enemic del senyor dels simis, a canvi d'uns diamants. Jane acaba convertint-se en hostatge de Rom, i Tarzan, amb l'ajuda dels seus amics, farà tot el que calgui per salvar la dona que estima.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Títol original: "The legend of Tarzan"
Direcció: David Yates
Guió: Craig Brewer, Adam Cozad, basada en la novel·la d'Edgar Rice Burroughs
Productores: Warner Bros. Pictures i Jerry Weintraub ( 2016) Gran Bretanya
Intèrprets: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Christoph Waltz, Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, Jim Broadbent, Ella Purnell, Simon Russell Beale, Madeleine Worrall, Laurence Spellman, Lasco Atkins, Casper Crump, Guy Potter, Rory J. Saper, Cali Nelle
Direcció de fotografia: Henry Braham
Música: Rupert Gregson-Williams
Idioma original: anglès
Durada: 110 minuts

 

Organitza: Ateneu Torrellenc

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:19