Contes Menuts: En Cuc i la Cuca

Dimecres, 30 d'octubre de 2019 a les 18.00 h

Contes Menuts

La biblioteca vol donar impuls a la imaginació i al plaer de la lectura per als més petits de la casa. Per a aquest motiu els dissabtes s’expliquen les històries més sorprenents que us podeu imaginar aptes per a infants menors de 3 anys.

Fomentar la imaginació i les relacions entre persones és altre dels objectius que es duen a terme amb les famílies i la Biblioteca.

 

 A càrrec de Mon Mas.

 

En Cuc i la Cuca

Un bon matí de sol solet, de dins d'una poma vermella va néixer un cuc, verd, petit i escarransit, que va obrir la boca bocota i d'una caixalada -nyam! Se la va menjar i es va fer gran gran gran, fins a convertir-se en un centpeus.

 

Mon Mas

Mon Mas va estudiar treball social i va exercir en l’àmbit de la salut mental i les drogodependències. El 2004, va fer el primer taller de narració oral i, en paral·lel, va iniciar la formació en teatre, clown i gest. Dos anys més tard va decidir dedicar-se professionalment a la creació i la interpretació de contes i va començar a investigar al voltant dels contes de tradició oral i l’àlbum il·lustrat.

Actualment forma part de l’equip de narradors de la planta d’oncologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron, un projecte d’AFANOC & ANIN. Condueix clubs de lectura en biblioteques públiques i escoles, tertúlies literàries amb joves on l’àlbum il·lustrat és sempre el protagonista. Coordina Lletres al Mar (club de lectura virtual, Barcelona-Medellín) i és un satèl·lit de Barcelona ciutat lectora amb el projecte «Lectures explosives» en instituts.

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:19