Club de lectura 'Petits devorallibres': Dues germanes tenen visita, de Sonja Bougaeva

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 18.00 h

Club de lectura en veu alta per a infants d’entre 6 a 8 anys, que té l’objectiu d’agilitzar les capacitats de lectura i comprensió dels textos. A través de les lectures en lletra de pal i lletra lligada, Inés Sentañes, orientarà als més petits a adquirir bons hàbits lectors.

Els tercers dijous de cada mes a les 18h.

Activitat per a la qual es requereix apuntar-se. Ho podeu fer a través d’aquest formulari.

 

 

Dues germanes tenen visita

Dues germanes viuen feliçment en una illa. Però un dia, el ferri porta una carta anunciant la visita del cosí Hans. Tenir un cosí de visita és esplèndid. I si es posa a arreglar això i allò, pot ser una gran ajuda. Però quan en Hans comença a ficar-se en la manera de viure de les germanes i a dir el que haurien de millorar... xoquen dos estils de vida diferents. Una història sobre persones pacients i persones intransigents. I, sobretot, una història amb gràcia.

 

 

Sonja Bougaeva va néixer a Sant Petersburg el 1975, va estudiar llibre-art i pintura a l’Acadèmia de Belles Arts. Posteriorment, va estudiar animació i va treballar a un estudi de dibuixos animats. Des de 1998 viu a Hamburg, on va anar a l’Escola Superior deDisseny.

De Sonja Bougaeva Takatuka ha publicat Dues germanes tenen visita (2010) -la versió ampliada del seu treball de final de carrera i el seu primer llibre de text publicat-, En Barnie (2012) i Per què la senyora M. és va tornar tan malcarada... ... i com és que ara és tan simpàtica (2105).

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:19