Espectacle familiar: Circus, de la Cia. Jordi Bertran

Diumenge, 23 de febrer de 2020 a les 12.00 h

Circus és un treball d'experimentació amb dues tècniques d’expressió artística: El Pallasso i la Marioneta. És una mostra del que en Jordi Bertran ha aprés de mestres com: Chaplin, Lloid, Keaton, Germans Marx, Rivel, Tatí,….i Ferran Bertran (el seu pare), que en les sobretaules dels dinars familiars, i amb l’ajut d’un tovalló o de les seves mans deixava sortir l’art que duia a dins.

Un divertit i poètic espectacle per a tots els públics on el reconegut marionetista per mitjà de petits detalls, gestos i complicitats, estableix amb el seu públic una connexió sincera.

 

 

Sinopsis

El somni d'en Xarlot: Xarlot, un dels personatges més cèlebres de la primera meitat del segle XX, sortit del món del cinema, ens farà una exhibició amb els seus patins de quatre rodes. Una escena inspirada en una de les seves pel·lícules “Modern times”. Raquel, la venedora de flors, serà la companya d’escena d’en Xarlot, la musa que habita en els seus somnis. Marioneta inspirada en el personatge de la violetera de la pel·lícula "City Lights" de Charles Chaplin.

Fratel·lo i Titina: Un pallasso i una pallassa funambulistes, arriscaran la seva vida, a ritme de la música d´en Charles Chaplin, dalt la corda fluixa per mostrar el que senten l’un per l’altre. Una flor groga serà el símbol dipositari del seu gran amor.

Toti: Amb aquest personatge en Jordi Bertran treu el nen que duia a dins i recupera el seu pallasso adormit. Amb objectes ben simples, com una paperina o un toballó aconseguirà comunicarse amb el seu públic i establir una relació divertida, tendra i poètica.

 

Organitza: Ateneu Torrellenc

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:19