Espectacle infantil: Jardí

Diumenge, 27 de setembre de 2020 a les 12.00 h

Clam a la consciència per un respecte i cura de la natura més propera

Espectacle-Conte amb músiques, cançons i amb la presència de personatges ben diversos que donen un ritme visual i auditiu molt fresc fent del públic un JARDÍ implicat!


El JARDÍ de la jardinera està amenaçat per la Sra. Tisora que està molt enfadada. La Mare Natura té la missió de parlar amb la Sra. Tisora i fer-la canviar d'actitud. Les grans flors; Hortènsia, Margarida, Violeta també visitaran al jardí per veure com es troben les seves flors. Però el JARDÍ també té una altra amenaça: la set. La Jardinera donarà un missatge a l'Abella missatgera que li ha de donar a la Fada Ondina perquè porti aigua al jardí assedegat. Les dues pors del Jardí seran rescatades!! Cap podada descontrolada i tot el Jardí acabarà ben hidratat!

 

 

L'Ateneu repren la programació cultural amb responsabilitat davant dels moments actuals en què vivim, prenent totes les mesures preventives (aforament amb distància, hidrogel, control de temperatura i nebulització dels espais), i ho fan amb un espectacle per al públic familiar, amb una obra amb molt de prestigi i renom. 

Organitza: Ateneu Torrellenc

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:35

Imatges