CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Agenda > Club de lectura de còmics 'L'ocell del temps': La esperanza pese a todo (primera parte), d'Émile Bravo

Club de lectura de còmics 'L'ocell del temps': La esperanza pese a todo (primera parte), d'Émile Bravo

Dia i hora: dimarts 13/04/2021 a les 19:15

Lloc: Biblioteca M. Pompeu Fabra

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

A càrrec de Cristina Plaza.

 

El club de lectura l’Ocell del Temps, versa sobre el món del còmic.

És un punt de trobada, un espai participatiu on poder intercanviar idees, opinions i debatre els diferents punts de vista dels participants, que poden ser grans aficionats o persones que simplement es volen apropar al món del còmic a través de les diferents propostes que anirem fent, ja siguin còmics o novel.les gràfiques de diferents tendències, gèneres o països (nacionals, europeus, americans, etc.)

A càrrec de Cristina Plaza, les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer  a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o bé enviant un email a: (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

 

Sinopsi de 'La esperanza pese a todo (primera parte)':

En los albores de la segunda guerra mundial, Fantasio se ha alistado y está convencido de que los franceses y sus aliados aplastarán a los alemanes. Mientras tanto, Spirou sigue son su trabajo de botones. Su encuentro con un pintor censurado por los nazis le volverá consciente de la complejidad de la situación de los judíos.

La obra completa, continuación cronológica de Diario de un ingenuo, será una verdadera novela que mezclará acción, humor, realidades históricas y reflexión filosófica. Una obra madura con un mensaje fuerte para los lectores adultos

 

 

Émile Bravo

De padre catalán y madre valenciana, Émile Bravo siguió estudios técnicos.

En 1992, se instaló en el Atelier Nawak con Lewis Trondheim, Christophe Blain, David B., Joann Sfar y Fabrice Tarrin. Más tarde, en 1995, formó parte de los fundadores del Atelier des Vosges con la mayoría de los autores del Atelier Nawak así como con Frédéric Boilet, Marjane Satrapi y Marc Boutavant.

Cercano a varios autores importantes de la editorial l'Association, Émile Bravo se diferencia de los autores de cómic « Alter» por un gran respeto a la tradición y a los cánones del cómic de aventuras para niños (retomando los principios de la línea clara de Hergé), género del que es uno de los escasos representantes y que contribuye a revivir.

Así en 2008, en la colección Une aventure de Spirou et Fantasio par..., publica Le Journal d'un ingénu donde imagina los orígenes del famoso botones inventado por Rob-Vel 70 años antes.

Realizó el cartel de Expocómic 2011, del cual fue uno de los invitados estrella.

 

Arxivat a: Altres
Portada del llibre 'La esperanza pese a todo. Primera parte'
Portada del llibre 'La esperanza pese a todo. Primera parte'
Darrera actualització d’aquest contingut: 08/04/2021 a les 14:10h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona