Club de lectura 'Llegir el teatre': La font de la pólvora, de Llàtzer Garcia

Dimecres, 28 d'abril de 2021 a les 19.15 h

Llegir el teatre és un projecte de col·laboració entre el Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya per impulsar clubs de lectura sobre textos teatrals a les biblioteques públiques, en què es treballen alguns dels principals textos que es poden veure al TNC.

Els participants del club es reuneixen últims dimecres de cada mes a les 19.15h. per intercanviar opinions i lectures sobre els vuit textos teatrals que llegiran al llarg de la temporada, acompanyats de la conductora Empar Riera, que aportarà materials complementaris sobre els textos i els muntatges teatrals amb l’objectiu de propiciar una aproximació que situï la importància de cada obra en el seu context general.

Les places són limitades i cal reserva prèvia. Si us voleu apuntar ho podeu fer a través d’aquest formulari o bé, directament a la biblioteca ja sigui trucant al 93 689 18 36 o també enviant un email a: b.torrelles.pf@diba.cat.

 

La Font de la Pólvora

El barri de Font de la Pólvora rep aquest nom perquè està situat al peu de l’antic polvorí, i les aigües de la font sempre han tingut un gust lleugerament picant. El trobes passat el cementiri i enfilant la muntanya. Aquest barri no surt mai a cap postal gironina, només a les notícies, de tant en tant. Allà, als anys setanta, es va construir una urbanització tancada per encabir bona part de la immigració més desafavorida. No va trigar a carregar l’estigmatització de la delinqüència i del tràfic d’estupefaents. Amb la crisi econòmica tot es va agreujar i el barri ha vist com augmentaven les dificultats per encaixar amb la ciutat actual. Quin futur (i present) espera als joves de Font de la Pólvora?

 

Llàtzer Garcia

És autor de les obres Au revoir, Lumière, Sweet Nothing, Vent a les veles, Ens hauríem d’haver quedat a casa, Kafka a la ciutat de les mentides, La terra oblidada, La pols, Sota la ciutat i Els nens desagraïts, entre d’altres. També és autor de peces breus com Doppelgänger, Ara em toca a mi i Jericó. És autor i director de la companyia Arcàdia.

Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra

Darrera actualització: 14.12.2021 | 17:38