Cap de setmana amb cinema i motos

Dimecres, 11 de febrer de 2015 a les 00:00
A banda de les festes de carnestoltes programades pel 13 i el 15 de febrer, aquest cap de setmana l'agenda d'actes de Torrelles inclou la sessió de cinema del Cine Club Torrellenc amb la pel·lícula 'Rastres de Sàndal' i la Cursa de Resistència Terra.

 

Cinema: Rastres de sàndal

Dia i hora: dissabte 14/02/2015 a les 22h
Lloc: L'Ateneu Torrellenc
Preu: 6 € (general) i 4 € (socis). Venda de crispetes i begudes.

Sinopsi: La Mina és una adolescent de tretze anys, òrfena, que treballa com a criada d'una família rica a Mumbai. Mai no ha deixat de recordar la seva germana petita, la Sita, de qui va ser separada a la força. La Mina es convertirà en una gran actriu de Bollywood, casada amb el fill gran de la família on va treballar. Com a actriu famosa i adulta feliç, finalment trobarà la seva germana a Barcelona. Però els pares adoptius de la Sita han esborrat tot el seu passat. Ara es diu Paula, treballa al Centre de Medicina Regenerativa com a biòloga especialista en cèl·lules mare.

Cursa de Resistència Terra

Dia i hora: diumenge 15/02/2015 de les 9 a les 14h
Lloc: Can Balasch de Baix
Organitza: Motoclub Torrelles

Nova edició de la Cursa de Resistència en Terra que organitza Motoclub Torrelles. La competició de motos tindrà lloc als terrenys de Can Balasch, al costat de l’escola Sant Martí i el restaurant. La cursa tindrà 3h de durada. Tota l'activitat tindrà repleta de motos i aficionats al motor des de les 9 a les 14h. Per a inscripcions: el mateix dia a partir de les 8h.

 

Més informació dels actes que es fan a Torrelles a l'Agenda de www.torrelles.cat

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06

Imatges