CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Col·laboració amb Creu Roja per promoure el voluntariat

Col·laboració amb Creu Roja per promoure el voluntariat

13/05/2015

L’entitat es compromet a cobrir de forma preventiva alguns esdeveniments socials, esportius i culturals del municipi

L’Ajuntament de Torrelles ha signat un conveni de col·laboració amb Creu Roja per aquest any 2015 amb la intenció de millorar l’atenció a les persones. L’acord pretén coordinar aquelles activitats de caràcter social, medi ambiental, preventives i de seguretat ciutadana que s’organitzin conjuntament al municipi i, al mateix temps, promocionar el voluntariat. L’acte de signatura va comptar amb la presència de l’alcalde, Ferran Puig, i el president de l'assemblea comarcal de Creu Roja al Baix Llobregat Centre, Josep Maria Salas.

Durant aquest 2015 l’Ajuntament aportarà la quantitat de 3.475 euros que es destinaran a un programa d’aliments i a la promoció del voluntariat. Per la seva banda, Creu Roja es compromet a realitzar una campanya publicitària per a captar nous voluntaris així com a capacitar-los, en col·laboració amb el consistori, per tal que puguin realitzar correctament les tasques que desenvolupin.

L’organització durà a terme altres serveis al municipi entre els que hi haurà l’atenció a les demandes i emergències socials i la participació en campanyes mediambientals i projectes solidaris. Així mateix, Creu Roja donarà cobertura preventiva, mitjançant personal mèdic i ambulàncies, a alguns esdeveniments socials, esportius i culturals del municipi entre els que hi haurà els correfocs, la caminada de la gent gran, la cursa de resistència de motocròs, el concurs d’estelladors o la Festa de la Cirera, entre d’altres.

Arxivat a: General
Signatura conveni amb Creu Roja
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/07/2020 a les 12:37h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona