La Zona de Barraques, un espai amb una programació pròpia

Dijous, 4 de juny de 2015 a les 00:00
Cal Joc acollirà algunes de les activitats previstes en el programa de la festa com tallers, jocs infantils, exhibicions esportives i concerts

Per segon any consecutiu la 35ª Festa de la Cirera inclourà la coneguda com a Zona de Barraques, situada a Cal Joc. Es tracta d’una iniciativa promoguda pel col·lectiu Èxit que compta amb la col·laboració d’entitats torrellenques i que vol convertir-se en un espai de convivència entre els visitants i els veïns del municipi.

Durant tot el cap de setmana a la Zona de Barraques es desenvoluparan activitats de caire lúdic entre les que hi haurà tallers, animació i jocs infantils, música en directe i exhibicions esportives. Cal Joc serà l’escenari divendres del sopar de carreters, organitzat pel Casal de Joves La Troka, i d’una paella popular que oferirà diumenge un dels grups de l’Esplai Arc de Sant Martí. El concert del grup torrellenc Rumba Ke D Rumba i del grup de versions The Soultans esperen omplir l’espai dissabte a la nit.

Aquest any la Zona de Barraques promou una iniciativa anomenada “Fes la volta”. Els visitants rebran una polsera que hauran de marcar en cadascuna de les barraques en el moment de realitzar una consumició. Els que aconsegueixin omplir-la podran participar en el sorteig d’un lot de cerveses que es realitzarà coincidint amb el tancament de la celebració. L’actuació del Grup Vocal Zetzània servirà de cloenda de la 35ª Festa de la Cirera.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:06