CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini per sol·licitar ajuts per a l’escolarització dels infants de 0 a 3 anys

Obert el termini per sol·licitar ajuts per a l’escolarització dels infants de 0 a 3 anys

11/06/2015

Les beques estan destinades a famílies empadronades al municipi amb dificultats socio-econòmiques i que hagin matriculat els seus fills a l’escola bressol

L’Ajuntament ha aprovat la normativa que regula la concessió de beques per a l’escolarització dels infants de 0 a 3 anys a l’escola bressol municipal. Es tracta d’uns ajuts que estan destinats a famílies empadronades al municipi que acreditin dificultats econòmiques o sociofamiliars i que hagin matriculat als seus fills al centre per al curs 2015-2016.

Les persones que vulguin demanar aquests ajuts tenen temps per a presentar la sol·licitud a l’escola bressol fins al 19 de juny. Aquesta haurà d’anar acompanyada d’un certificat d’empadronament col·lectiu i la fotocòpia dels tres últims rebuts del lloguer o la hipoteca. També d’una fotocòpia de la declaració de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques corresponent a l’últim exercici de tots els membres de la unitat familiar o un certificat que acrediti la no obligatorietat de presentar la declaració. Si s’escau, també cal adjuntar fotocòpies del carnet de família nombrosa o monoparental o un certificat de disminució emès per l’ICASS. Aquesta documentació podrà anar acompanyada d’altra més específica que acrediti les circunstàncies socials i econòmiques per les quals es demana la beca d’escolarització.

Les sol·licituds seran baremades tenint en compte la situació social i econòmica de la unitat familiar així com aquells indicadors especials que determinin un risc d’exclusió social. L’assignació de les beques dependrà de la demanda i en cap cas superarà el 75 % de l’import de la mensualitat.

Arxivat a: General
Escola bressol el Serralet
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona