CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament rebutja el trasllat de personal sanitari del Centre d'Atenció Primària

L’Ajuntament rebutja el trasllat de personal sanitari del Centre d'Atenció Primària

03/07/2015

En els dos darrers mesos han hagut de deixar el seu lloc de treball una professional d’infermeria i una metgessa que portava 15 anys al CAP

L’Ajuntament de Torrelles va convocar, el passat 29 de juny, un ple extraordinari amb caràcter d’urgència per mostrar el seu desacord amb la decisió de l’ICS de traslladar personal sanitari del Centre d’Atenció Primària del municipi. Fa aproximadament dos mesos, Torrelles es va quedar sense una professional d’infermeria molt apreciada pels seus anys de dedicació a l’àrea de pediatria. Més recentment s’ha traslladat a un altre centre a una metgessa que feia 15 anys que treballava en el torn de tarda del CAP.   

Des del consistori lamenten que es prenguin aquestes mesures de forma unilateral, sense previ avís a l’Ajuntament, i sense tenir en compte ni la voluntat de les persones traslladades ni la de les famílies que diàriament són ateses al Centre d’Atenció Primària amb un gran nivell de satisfacció. En la sessió es va acordar expressar el suport del ple a l’equip sanitari del CAP i demanar el retorn immediat al centre de les dues professionals traslladades.

Arxivat a: General
Centre d'Atenció Primària
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/09/2020 a les 16:51h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona