CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Ampliació del pressupost destinat als ajuts per a la rehabilitació d’edificis i habitatges

Ampliació del pressupost destinat als ajuts per a la rehabilitació d’edificis i habitatges

17/09/2015

Aquestes subvencions ofereixen als ciutadans la possibilitat de finançar un percentatge de les obres de reforma que pot anar del 35 al 50 % del seu cost

S’amplia la convocatòria d’aquest exercici 2015 que permet als ciutadans sol·licitar els ajuts per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencials i habitatges. L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha incrementat en 3 milions d’euros la partida pressupostària destinada a aquestes subvencions que pretenen impulsar l’activitat econòmica en el sector de la construcció i oferir la possibilitat als ciutadans de fer reformes per millorar la seva qualitat de vida.

Els ajuts han de permetre finançar una part del cost de les obres que anirà del 35 al 50 %, segons el tipus d’actuació. Els treballs hauran d’estar relacionats amb la conservació de l’edifici, com l’arranjament de façanes o la reparació de cobertes, o amb la millora de la sostenibilitat, amb reformes com la substitució de finestres per millorar l’aïllament o la instal·lació de sistemes de calefacció i refrigeració, entre d’altres. També podran optar a aquesta subvenció les actuacions d’habitabilitat a l’interior de l’habitatge, com el canvi de banyera per dutxa, o les obres per millorar l’accessibilitat, com la instal·lació de rampes i ascensors.

El termini per a presentar la sol·licitud finalitzarà el 29 de gener de 2016 o en el moment en que s’exhaureixi la dotació pressupostària.

Arxivat a: General
Consorci Metropolità de l'Habitatge
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona