CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini d’inscripció per a uns cursos d’informàtica per a la gent gran

Obert el termini d’inscripció per a uns cursos d’informàtica per a la gent gran

21/09/2015

Aquesta formació, que ofereix l’Obra Social de La Caixa, inclou un taller d’iniciació i un altre per aprendre a crear i dissenyar documents de text

Dilluns dia 21 de setembre s’obre el termini per formalitzar la inscripció en uns cursos d’informàtica destinats a persones majors de 50 anys. Es tracta de dos tallers de 20 hores de durada cadascun i que impartirà la Fundació Politècnica de Catalunya en el marc del Programa de Gent Gran de l’Obra Social de La Caixa.

El primer és un curs d’iniciació a la informàtica en el que es pretén oferir als participants algunes nocions bàsiques com l’emmagatzematge de la informació, la utilització d’internet o la creació d’un compte de correu electrònic. Aquest taller s’impartirà els dimarts de 17 a 19 h al Casal de la Gent Gran ubicat al parc de Can Sostres. Seran un total de 10 sessions que es posaran en marxa el proper dia 13 d’octubre.

El segon curs vol ensenyar als alumnes a crear i editar documents de text. La intenció és que els participants adquireixin coneixements sobre les eines que ofereix el programa d’edició al mateix temps que elaboren un projecte sobre un tema del seu interès. Aquesta formació s’oferirà en deu sessions que s’impartiran els dijous de 17 a 19 h. La primera serà el dia 15 d’octubre.

Les persones interessades en rebre més informació o formalitzar la inscripció cal que s’adrecin al Casal de la Gent Gran en horari de dilluns a divendres de 16.30 a 19 h. Les places són limitades.

 

Arxivat a: General
Informàtica
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona