CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Del 3 al 9 d’octubre se celebra una nova edició de la Setmana de la Gent Gran

Del 3 al 9 d’octubre se celebra una nova edició de la Setmana de la Gent Gran

01/10/2015

Entre les activitats previstes hi ha una sortida a Sant Fruitós de Bages per a visitar el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia

El proper dissabte dia 3 d’octubre es posen en marxa les activitats de la Setmana de la Gent Gran. Es tracta d’un seguit de propostes que pretenen fomentar el benestar i la salut dels torrellencs i torrellenques de més edat.  La primera serà un concert de gospel que s’oferirà a les 18 h a l’Ateneu Torrellenc i anirà a càrrec del “Grup de Gospel Barcelona”. L’entrada serà gratuïta.

Dilluns dia 5 d’octubre està previst celebrar la XVII Marxa de la Gent Gran. Sota el lema “Per un envelliment digne” s’organitzarà  una caminada per l’entorn del municipi que sortirà a les 16 h de la plaça de l’Ajuntament. En finalitzar es farà la lectura d’un manifest i hi haurà berenar amb coca i xocolata al parc de Can Sostres.

Un dia després, dimarts 6 d’octubre, les persones que ho desitgin podran participar en una sortida a Sant Fruitós de Bages en la que es visitaran el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia i es podrà assistir a un taller gastronòmic.  Dijous dia 8 d’octubre es projectarà al Casal de la Gent Gran la pel·lícula “El Xef” i s’oferirà als assistents un berenar tradicional.

Finalment, la cloenda de la Setmana de la Gent Gran arribarà divendres dia 9 d’octubre amb un dinar de germanor a l’Ateneu Torrellenc i un homenatge a les parelles que han fet 50 anys de casats. Posteriorment hi haurà ball que estarà dinamitzat per Marc Oriol.

Arxivat a: General
Setmana de la Gent Gran

Arxius adjunts

  • Setmana de la Gent Gran 2015 (PDF, 878 kB)
    Programació d'activitats de la Setmana de la Gent Gran que se celebrarà del 3 al 9 d'octubre de 2015
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 12:22h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona