CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Les entitats i col·lectius locals s’impliquen activament en els preparatius de la Castanyada

Les entitats i col·lectius locals s’impliquen activament en els preparatius de la Castanyada

27/10/2015

El Centre d’Esplai Arc de Sant Martí organitzarà la festa popular d’aquest cap de setmana que comptarà amb música, tallers i venda de castanyes i moniatos

Torrelles prepara la celebració de la Castanyada 2015. La festa popular estarà organitzada pel Centre d’Esplai Arc de Sant Martí i comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’Agrupació de Comerciants. Dissabte dia 31 d’octubre de 18 a 20 hores hi haurà música i tallers diversos a la plaça Sant Martí, entre ells un de maquillatge. Els monitors de l’esplai també posaran a la venda castanyes i moniatos per gaudir plenament de la jornada. La festa continuarà diumenge dia 1 de novembre de 10 a 13 hores.

Les associacions de pares i mares de les dues escoles del municipi també preparen la celebració per al proper divendres dia 30 d’octubre. L’AMPA de l’escola Sant Martí organitza el bar de la festa de la Castanyada amb la intenció que pares i mares hi vagin a berenar. Els diners obtinguts amb aquesta iniciativa es destinaran a la contractació de mainaderes per a P3 per al curs 2016-2017.

L’AMPA de l’escola Can Coll també ha organitzat un seguit d’activitats que comptaran amb la participació dels alumnes del centre. A partir de les 16 hores els més petits oferiran una mostra i degustació de panellets i els nens i nenes de primària un tast de melmelada. De 16.30 a 18.30 hores està previst que hi hagi un ball de disfresses amb música i animació a càrrec dels monitors de l’esplai i castanyes calentes per a tots els assistents.

Arxivat a: General
Castanyada 2015
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 12:13h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona