CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini d’inscripció per participar en el Mercat de segona mà i d’intercanvi

Obert el termini d’inscripció per participar en el Mercat de segona mà i d’intercanvi

02/11/2015

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus el proper 14 de novembre s’organitzen diverses activitats que pretenen afavorir un consum responsable

El proper dia 14 de novembre, coincidint amb la celebració de la Festa Major de Sant Martí, l’Ajuntament promou dues iniciatives que pretenen afavorir el consum responsable i sostenible entre la ciutadania. Es tracta d’un mercat de segona mà i d’intercanvi i un taller de decoració nadalenca realitzada amb materials reutilitzats. Totes dues activitats s’emmarquen dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb la voluntat de potenciar la pràctica de les 3R: reduir, reutilitzar i reciclar.

El Mercat de segona mà i d’intercanvi se celebrarà de 10.30 a 14 hores a la plaça de l’Ajuntament. Hi poden posar la seva parada tots aquells particulars empadronats a Torrelles així com associacions i entitats del municipi. El termini d’inscripció romandrà obert fins al dia 12 de novembre o fins que s’exhaureixin les places que són limitades. El fet de posar una parada al mercat no té cap cost econòmic. L’únic que cal tenir en compte és que es pot comprar, vendre i intercanviar qualsevol tipus d’objectes amb l’excepció de productes alimentaris, animals, saldos o aquells articles que puguin ser nocius o perillosos per a la salut o el medi ambient. Les persones interessades en formalitzar la inscripció han d’omplir el formulari que poden trobar com a document adjunt i fer-lo arribar a l’Ajuntament de forma presencial o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

D’altra banda, el mateix dissabte dia 14 de novembre es durà a terme un taller sobre guarniments originals fets amb objectes d’aprofitament. Es tracta d’una iniciativa que pretén conscienciar la ciutadania de la importància d’originar menys residus, sobretot durant les festes nadalenques. El taller es farà d’11 a 13.30 hores al local social de l’Ateneu Torrellenc. Les persones interessades han de formalitzar la inscripció posant-se també en contacte amb el departament de medi ambient de l’Ajuntament. L’activitat no es podrà realitzar si no hi ha un mínim de 15 persones inscrites.

Arxivat a: General
Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2021 a les 12:55h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona