CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a la celebració de la Festa Major de Sant Martí, patró del municipi

Tot a punt per a la celebració de la Festa Major de Sant Martí, patró del municipi

02/11/2015

Del 5 al 14 de novembre els torrellencs i torrellenques podran gaudir d’activitats diverses entre les que no faltaran el 7è Correbous, un sopar popular i tallers per als infants

El proper dia 11 de novembre se celebra la festivitat de Sant Martí de Tours, patró de Torrelles de Llobregat. En el seu honor l’Ajuntament organitza cada any tot un seguit de propostes que compten amb la col·laboració de les entitats i col·lectius locals.

La Festa Major de Sant Martí es posa en marxa el proper dia 5 de novembre amb una xerrada a la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra sobre la recuperació dels camins vells i les carrerades. En els dies posteriors hi haurà moltes més activitats com exposicions, sessions de cinema o la celebració diumenge dia 8 de novembre de la 27ª Festa de Sant Martí de Porres. Dimecres dia 11 el nou mossèn Juan Antonio Vargas presidirà l’eucaristia a l’església en honor al patró del municipi i posteriorment hi haurà un ball de sardanes i un vermut popular.

Divendres dia 13 de novembre, a partir de les 21.30 hores, sortirà el Correfoc que anirà de la plaça de l’Ajuntament al parc de Can Sostres. La colla de diables de Torrelles estarà acompanyada pels Diables de la Salut de Sant Feliu de Llobregat i els Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts. Dissabte dia 14 centrarà algunes de les activitats que compten amb més participació de la ciutadania. Als tallers i espectacles d’animació infantil caldrà afegir la xocolatada, que organitza l’Agrupació de Comerciants de Torrelles, i el Mercat de segona mà i d’intercanvi. No faltaran el 2n Correquintos, amb el col·lectiu de joves Exit, i el Correbous, organitzat pel col·lectiu dels Tres Tombs, que arribarà a la seva setena edició i comptarà amb la col·laboració dels Grallers de Torrelles. De cara al vespre els torrellencs i torrellenques podran participar en un sopar popular, gaudir del ball de gralles amb els grallers de Molins de Rei i l’espectacle Grallioli, i el ball d’envelat. Diumenge 15 de novembre l’Esbart Sant Martí farà una ballada de danses tradicionals dels Països Catalans.

Podeu consultar el programa de la Festa Major de Sant Martí en el document adjunt.

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Martí 2015

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona