CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Un cap de setmana ple d’activitats per gaudir de la Festa Major de Sant Martí

Un cap de setmana ple d’activitats per gaudir de la Festa Major de Sant Martí

12/11/2015

El Correfoc, el Correbous i el concurs d’oficis del bosc són només algunes de les propostes que no faltaran durant la celebració en honor al patró del municipi

Els torrellencs i torrellenques gaudeixen aquests dies de la celebració de la festivitat de Sant Martí de Tours, patró del municipi. A les activitats en les que ja han pogut participar, com l’eucaristia, la ballada de sardanes i la sessió de cinema infantil, s’afegiran aquest proper cap de setmana un seguit de propostes, algunes de les quals són tota una tradició.

Divendres dia 13 de novembre, a partir de les 21.30 hores, sortirà el Correfoc que anirà de la plaça de l’Ajuntament al parc de Can Sostres. La colla de diables de Torrelles estarà acompanyada pels Diables de la Salut de Sant Feliu de Llobregat i els Àngels Diabòlics de Sant Vicenç dels Horts.

Dissabte dia 14 se celebrarà el Mercat de segona mà i d’intercanvi al carrer Major, i un taller de decoració nadalenca realitzada amb objectes d’aprofitament. Els més petits podran participar, durant el matí, en La Festa de l’Aigua organitzada per Aigües de Barcelona, així com en altres tallers infantils que es faran a les parades de Solidança i de l’AMB. A la tarda hi haurà animació infantil i una xocolatada que organitza l’Agrupació de Comerciants de Torrelles.

A partir de les 18.30 h es posarà en marxa la segona edició del Correquintos, amb el col·lectiu de joves Exit, i el 7è Correbous, organitzat pel col·lectiu dels Tres Tombs i comptarà amb la col·laboració dels Grallers de Torrelles. De cara al vespre els torrellencs i torrellenques podran participar en un sopar popular, gaudir del ball de gralles amb els grallers de Molins de Rei i l’espectacle Grallioli, i el ball d’envelat.

Diumenge dia 15 de novembre l’Esbart Sant Martí farà una ballada de danses tradicionals dels Països Catalans a partir de les 11.30 h a la plaça de l’Església. I a partir de les 12 h s’iniciarà el 3r concurs d’oficis del bosc per equips que anirà a càrrec dels Estelladors i que és tota una tradició al municipi. Tot seguit, un tastet de guisat de senglar.

Podeu consultar el programa de la Festa Major de Sant Martí en el document adjunt.

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Martí 2015
Festa Major de Sant Martí 2015

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona