CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa un procés participatiu sobre les millores que es volen desenvolupar a Cesalpina

Es posa en marxa un procés participatiu sobre les millores que es volen desenvolupar a Cesalpina

16/11/2015

El consistori té previst dur a terme dos projectes que pretenen facilitar la mobilitat a peu al barri i crear un nou parc del que podrà gaudir tota la ciutadania

El proper dissabte dia 21 de novembre s’iniciarà un procés participatiu que pretén conèixer l’opinió dels veïns i veïnes sobre dos projectes que es volen dur a terme a Cesalpina. El primer vol facilitar la mobilitat a peu i preveu crear un nou itinerari que permetrà superar els pendents i connectar diversos carrers entre sí. El segon projecte consisteix en la construcció d’un nou parc que comptarà amb diversos serveis.

En aquest procés, que finalitzarà al mes d’abril del 2016, hi poden participar tots els veïns i veïnes del barri però també qualsevol ciutadà de Torrelles que vulgui ajudar a millorar el poble. Ho poden fer a través d’un qüestionari (que, en els propers dies, estarà disponible en el web municipal i també en format paper) o assistint als tallers de debat que s'organitzaran al municipi i que dinamitzarà una empresa especialitzada.

El primer taller es farà el proper dissabte dia 21 de novembre d’11 a 13.30 hores a l’avinguda Dolça de Provença 20, al veïnat de Cesalpina. El programa preveu una petita presentació institucional que anirà a càrrec de l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig. Posteriorment s’explicaran les actuacions que es volen desenvolupar al veïnat i es debatrà amb els assistents sobre l’avantprojecte de mobilitat a peu. Durant la jornada hi haurà xocolatada, inflables i animació per als més petits. Les famílies tindran la possibilitat de deixar als infants amb monitors especialitzats.

Arxivat a: General
Cesalpina millora amb tu

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/11/2021 a les 14:23h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona