CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > L’Esplai Arc de Sant Martí organitza el 5è Racó de la Infància

L’Esplai Arc de Sant Martí organitza el 5è Racó de la Infància

22/12/2015

Coincidint amb les vacances de Nadal els infants podran participar en activitats diverses que aniran des de manualitats a excursions per la natura

El proper dijous dia 24 de desembre es posa en marxa el 5è Racó de la Infància, organitzat pel Centre d’Esplai Arc de Sant Martí. Es tracta d’un casal d’hivern de quatre dies durant els quals els infants podran gaudir d’activitats diverses, des de manualitats a excursions per la natura. El Racó vol oferir als nens de P3 a 6è de primària una alternativa de lleure per tal que no es quedin a casa durant les vacances, al mateix temps que ofereix als pares la possibilitat de deixar als fills amb els monitors i aprofitar per ultimar les compres nadalenques.

El casal s’oferirà els dies 24 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener de 9 a 13 hores al Casal de Joves La Troka (antiga escola bressol). El preu serà de 10 € per infantil i dia i no cal fer inscripció prèvia. Els infants es dividiran en tres grups segons la seva edat: el dels petits (de P3 a P5), el grup dels mitjans (de 1r a 3r de primària) i els grans (de 4t a 6è).

Per a dijous dia 24 de desembre l’Esplai ha organitzat un taller de postals i de decoració nadalenca. També hi haurà animació infantil. El dijous dia 31 tots els participants del casal ajudaran a buscar l’home dels nassos i celebraran junts, tot i que abans d’hora, les campanades que donen la benvinguda al nou any. El dia 4 de gener caldrà portar motxilla amb cantimplora i esmorzar perquè hi haurà una excursió i el dia 5 de gener està previst fer un taller de fanalets per a rebre als Reis Mags d’Orient. Les persones interessades en rebre més informació sobre el 5è Racó de la Infància poden enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Racó de la Infància
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 10:47h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona