CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > L’esplai Arc de Sant Martí recull aliments i material escolar del 22 de febrer a l’1 de març

L’esplai Arc de Sant Martí recull aliments i material escolar del 22 de febrer a l’1 de març

18/02/2016

Dissabte 27 serà la jornada central de la campanya, que passarà porta a porta pel casc antic

L’esplai Arc de Sant Martí organitza, durant la setmana del 22 de febrer, una recollida d’aliments i material escolar per a les persones amb menys recursos. Passada l’època nadalenca, quan s’organitzen moltes campanyes solidàries, les reserves dels bancs d’aliments són més baixes i la solidaritat dels ciutadans és més necessària que mai. És per això que l’esplai ha organitzat una gran jornada de recollida per a dissabte 27 de febrer, quan passaran porta a porta pel casc urbà de 16 a 18h per animar tothom que hi col·labori.

Demanen sobretot llegums, arròs, pasta, oli, sucre, llet i material escolar, que destinaran al Banc d’aliments de Torrelles, a la parròquia de Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts i al projecte Fandema, que impulsa un centre de formació per a dones i una escola d’infants a Gàmbia, a través de l’entitat Solidança. A més, des del 22 de febrer fins l’1 de març, hi haurà punts de recollida permanents instal·lats als supermercats Condis, BonÀrea, Coaliment, a les escoles Sant Martí i Can Coll, a Ca la Flora, l’estanc i el quiosc. 

Arxivat a: General
Campanya de recollida d'aliments

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona