La Biblioteca inicia un nou cicle de cinefòrum

Dijous, 3 de març de 2016 a les 00:00
La nova activitat vol ampliar l’oferta cultural i potenciar la lectura alhora que es projecten pel·lícules

La Biblioteca Pompeu Fabra estrena una nova activitat trimestral: un cinefòrum. Un cop al mes, s’organitzaran projeccions de pel·lícules de caràcter social i educatiu, que comptaran amb una introducció prèvia a la pel·lícula, per explicar-ne el context, i un petit debat al final, que servirà per intercanviar impressions i idees. A la sala polivalent s’hi realitzaran les sessions, que tindran lloc el segon dijous de març, juny, setembre i desembre i on es faran crispetes i es podrà portar menjar.

L’objectiu principal de la nova activitat és el d’ampliar l’oferta cultural de la Biblioteca de Torrelles, però també el de fomentar la lectura a través de les pel·lícules. Al final de cada projecció, es posarà a disposició del públic el llibre en què s’ha basat el film per agafar-lo en préstec, i així iniciar en la lectura persones que no hi estan avesades.

A més, el cinefòrum també és una manera de potenciar el préstec de filmografia que tenen disponible a la biblioteca, així com el de llibres. L’activitat està adreçada a tot tipus de públic per fomentar la cohesió social. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12