Bona acollida de les activitats del Dia Internacional de les Dones

Dimarts, 8 de març de 2016 a les 00:00
Torrelles continua la commemoració amb una visita a les colònies tèxtils i una caminada

Els torrellencs han mostrat una molt bona acollida a les activitats del Dia Internacional de les Dones, que s’estenen durant els dies previs i posteriors al 8 de març. Dissabte 6 es va visualitzar la lluita per l’equitat de gènere en l’esport i el cinema. L’Ateneu torrellenc va acollir la projecció de la pel·lícula Sufragistes, sobre la demanda del vot femení a Anglaterra, amb la participació de 130 persones.

Totes les competicions esportives del cap de setmana també van tenir molt present el paper de la dona a l’esport, amb un adhesiu que van lluir els equips torrellencs amb el lema “Dona, l’esport sense tu no és el mateix”. El mateix dissabte, es va organitzar una visita a l’exposició del MNAC sobre la invisibilitat de les dones artistes i es va fer la presentació en societat del grup de criança Creixem Junts, que va organitzar la seva primera xerrada dimarts a la tarda.

Els actes per commemorar les dones continuen el proper cap de setmana, amb una ruta històrica per les colònies tèxtils des del punt de vista femení a càrrec d’Assumpta Montellà. El primer dissabte d’abril s’organitzarà una caminada i esmorzar fins a la Serra de Can Valent.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12